.
0000-00-00 00:00:00

Abdullah Gül  Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğünde Doç. Dr. Evren Mutlugün tarafından  25.09.2019 tarihinde “Yeni Başlayanlar İçin Araştırma Fonları Proje Yazımı" eğitimi gerçekleştirildi..

Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampüsü Rektörlük Binası Seminer A Salonunda gerçekleştirilen eğitim ile katılımcılara proje yazım kültürünün geliştirilmesi amacıyla Doç. Dr. Evren Mutlugün tarafından bilgilendirme eğitimi verildi. Eğitimde, katılımcılara Proje Fikirlerinin Gelişimi, Proje Bölümleri, Projelerin Metodoloji ve Projelerin Materyalleri, Projelerde B Planı ve Bütçe oluşturma konularında sunum gerçekleştirdi.

Eğitim programına başta AGÜ araştırmacıları olmak üzere Kayseri Ulaşım, Cumhuriyet Üniversitesi araştırmacıları olmak üzere çok sayıda araştırmacı katılım sağlamıştır.